Effektiv algebehandling

Algebehandling – Forlæng tagets levetid

Ligger dit hus eller virksomhed tæt på et fabriksområde, en befærdet vej eller træer og buske, så er der en stor chance for, at der relativt hurtigt dannes alger på dit tag, facade eller andre steder.

Hos Bakkegårdens Algebehandling udfører vi algebehandlinger af alle slags facader, tage, parkeringspladser m.v.

Bestil algebehandling ved at ringe på tlf. 46 40 19 12. Du er også velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular – så kontakter vi dig ved førstkommende lejlighed angående en algebehandling.

Få et tilbud på algebehandling

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores algebehandling

Vi foretager typisk behandlingen nede fra jorden. Med vores professionelle, miljøgodkendte udstyr sprøjter vi hvidt skum på tagfladen. Skummet trænger effektivt ned i mos, alger, smuds lav m.v. – alt dét, der giver taget et trist udseende. Produktet binder sig til belægningerne, og hver gang det regner igangsættes processen. Det vil sige, at taget bliver renere og renere med udsættelsen for vind og vejr. Der kan dermed gå fra få uger til flere måneder, før den fulde effekt kan ses. Hvis taget er meget medtaget, anbefaler vi at behandlingen gentages året efter. Vi opsamler med sug fra tagrenden, så vi kan genanvende produktet og dermed skåne miljøet.

Særlige forhold i Danmark

På grund af klimaforandringerne i Danmark kan det ikke undgås, at der kommer belægninger – hvilket gør taget sårbart. Om vinteren suger taget meget vand og ved hård frost kan der i værste fald opstå frostskader på tagbelægningen. Ved at få algebehandlet regelmæssigt vil man forlænge holdbarheden og man kan glæde sig over, at huset står rent og pænt altid. Fravælger man algebehandling over en årrække kan man risikere store udgifter til reparation eller udskiftning af taget.

Hold taget fri for mos og alger

Alger og mos kan resultere i et utæt tag. Det kan findes overalt imellem tagpladerne og på selve taget. Når vi udfører en algebehandling, så desinficerer vi alle de belægninger, der er på taget. Det resulterer i, at de organiske belægninger ikke kan få rodfæste, og at de dermed falder af taget.

Forlænger tagets levetid

Når vores arbejde er afsluttet, vil du kort tid efter kunne se effekten af behandlingen. Algerne vil efter behandlingen begynde at visne, og dit tag vil gradvist blive fri for alger.

Behandlingen kan forlænge levetiden på dit tag, og samtidig bevare det pænt og rent.

Vores algebehandling er meget skånsom over for miljøet, idet vi anvender det danskproducerede algemiddel ’Neutralon’, som er godkendt af miljøstyrelsen. Derfor skal du ikke bekymre dig om eventuelle skadelige påvirkninger af naturen, når du får foretaget en behandling af vores professionelle fagfolk.

Vi udfører behandling af alle typer af tage:

  • Algebehandling af betontegl
  • Algebehandling af bølgetag
  • Algebehandling af stråtag
  • Algebehandling af ståltag
  • Algebehandling af skifertag

Hold taget fri for mos og alger

Ønsker du at få et gratis tilbud på algebehandling, er du meget velkommen til at kontakte os for en god pris på dit projekt.

Ring på tlf. 46 40 19 12, send en mail eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Kontakt os

46 40 19 12