Giv dit hegn eller din facade nyt liv igen

Algebehandling af hegn og facader

Har algerne sat deres præg på dit hus eller hegn?

En effektiv algebehandling fjerner alle uønskede belægninger, og du står tilbage med følelsen af at have fået et helt nyt hegn eller nyrenoveret facade.

Kontakt os for et skarpt tilbud på algebehandling af hegn eller facade – ring på tlf. 46 40 19 12 , send os en mail eller udfyld kontaktformularen herunder.

Få et tilbud på algebehandling

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Service til både erhverv og private

Vi udfører facaderens og evt. efterfølgende imprægnering, som beskytter mod nye tilsmudsninger og samtidig er vandafvisende. Fugt fra alger m.m. giver misfarvninger og øger risikoen for frostsprængninger om vinteren.

Imprægneringen er åndbar og holder fugten ude af muren, hvilket resulterer i et lavere varmeforbrug, da der ikke skal bruges energi på at tørre en våd mur op igen. Når man imprægnerer og løbende vedligeholder facaden, forlænges holdbarheden og man får derved en langvarig beskyttelse.

Algebehandlingen vil igen få din virksomhed eller din bolig til at fremstå flot og præsentabel. Vi har stor erfaring med at udføre behandlinger på eksempelvis fabriksbygninger og højhuse.

Vi svarer 24/7

Som en service til vores kunder kan vi kontaktes døgnet rundt. Du kan derfor forvente hurtig responstid, når du engagerer Bakkegårdens Algebehandling.

Vi udfører bl.a.:

  • Algebehandling af træværk
  • Algebehandling af facader
  • Algebehandling af hegn
  • Algebehandling af murstensmur
  • Algebehandling af betonvægge

Kontakt os for en god pris

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak om dit projekt – ring i dag og lad os finde en god pris på opgaven.

Kontakt os

46 40 19 12