Effektiv algebehandling af terrasser og fliser

Få en flot og præsentabel indkørsel eller terrasse

Som alternativ til at lægge nye fliser kan en professionel algebehandling give fliserne nyt liv. En effektiv algebehandling bevirker, at fliserne igen kommer til at stå flotte og præsentable. Fliserne bliver stort set som nye, men til en brøkdel af prisen.

Kontakt os for en god pris på jeres opgave – ring, skriv eller udfyld denne kontaktformular:

Få et tilbud på algebehandling

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hård klimapåvirkning

Vejret i Danmark er hårdt ved dine fliser – og da alger er luftbårne sætter de sig hurtigt fast på fliser og i revner, hvilket giver et trist og kedeligt udseende. Det gælder både i din indkørsel, på terrassen, i gårdhaven og omkring huset. Ved en fliserensning bliver de flotte igen, og med en Nano-imprægnering forlænger man holdbarheden efterfølgende. Algerne får sværere ved at sætte sig fast, da fliserne bliver mere vandafvisende.

Algebehandling eller rensning

En algebehandling vil virke over tid, og gradvist nedbryde algerne. Vil du have fliserne rene med det samme, tilbyder vi også en rensning med højtryk.

Dertil anbefaler vi dog at man efterfølgende imprægnerer fliserne, så vil de holde sig pæne og sunde længe. Vi er naturligvis altid villige til at rådgive dig til den optimale løsning, ud fra dine ønsker.

Vi foretager bl.a. følgende:

  • Algebehandling af fliser
  • Algebehandling af indkørsler
  • Algebehandling af terrasser
  • Algebehandling af parkeringspladser

Private og erhverv

Vi har specialiserede os i at levere den ideelle service til såvel virksomheder, som private husejere. Så tøv ikke med at kontakte Bakkegårdens Algebehandling – ring, skriv eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt os

46 40 19 12